3 skoldagar kvar...

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli halv 6 så att jag kan åka iväg och jobba på bogrundet med laget, känns lite jobbigt men hoppas vi är många så det går snabbt. Känner mig både överdrivet taggad och överdrivet deppig att det snart är sommarlov, den eviga frågan: hur ska jag hinna?!
Vet att ni älskar min lista så kör den en gång till (för mig eget bästa)

Tisdag den 31 Maj
-Redovisning av APU
-Delredovisning av dokumentärfoto


Onsdag den 1 Juni
- Religionuppsatsen ska in (Långt ifrån klar!)

Torsdag den 2 Juni
- Redovisning av det egna arbetet på psykologin (snart klar!!)
- Redovisning av grupparbetet på psykologin (????)

Tisdag den 7 Juni
-Komplettering på änglagård, muntligt

Onsdag den 8 Juni
- Redovisning av dokumentärfoto


Plugg,plugg och åter plugg

Har nyss suttit och pluggat, men orkade bara plugga ca 30 minuter. Har jobbat 6 timmar idag så är dödstrött. Hela dagen idag har jag bara pluggat och pluggat, tror jag dör snart bokstavligen och måste läsa ut religionsboken nu ikväll känner jag. Mailade min psykologi lärare och ett arbete jag gjorde för 100 år sedan måste jag komplettera nästa måndag, dock får jag göra det muntligt så det känns rätt bra ändå, fick IG+ på det.. seriöst.. IG+?! jag ska fan ha ett G på den uppgiften iallafall, det ska jag se till. Tråkigaste uppgiften vi haft, skriva om Änglagård, tror jag dör. Nä nu blir det en komma-ihåg-lista igen då.

Tisdag den 31 Maj
-Redovisning av APU (KLAR!)
-Delredovisning av dokumentärfoto (Tror bara att vi ska prata...)

Onsdag den 1 Juni
- Religionuppsatsen ska in (Långt ifrån klar!)

Torsdag den 2 Juni
- Redovisning av det egna arbetet på psykologin (snart klar!!)
- Redovisning av grupparbetet på psykologin (????)

Tisdag den 7 Juni
-Komplettering på änglagård, muntligt

Onsdag den 8 Juni
- Redovisning av dokumentärfoto

Yeeey känner att jag kommer dö innan sommarlovet är här!

Inte långt kvar.. eller?

- APU redovisning
- Intervju
- Psykologi, eget arbete
- Psykologi, grupparbete (kan inte göra så mycket på det dock)
- Läsa religionsbok
- Skriva uppsats på religionen
- Dokumentärfoto

Inte mycket kvar nu!!.. ehm ja :)

Kulig helg

Tänkte ta och berätta om min händelserika helg. I fredags så pluggade jag satan rent ut sagt för att sedan fara ner till min käre vän Julia rätt sent dock, sen for vi och Madde och Sofia till ljustorp, det var rätt dött där men sen kom fler människor och det blev roligare men knappast en värd kväll om man säger så. Jag & Julia åkte hem till henne och sov kring 02:00 kanske? lördag morgon hade småtjejerna match och det blev vinst med 1-0, underbart. Sedan åkte jag hem, sov lite och pluggade lite mer för att sedan ta en tripp till Julia igen, vi for ner till Mikaela och förade, och det gjordes riktigt goda drinkar kan jag lova, verkligen någonting jag ska börja dricka jämt! Sedan for vi 3 och några till in till stan och det var en klart värd kväll kan jag lova! Var inte hemma förän ca 05:00 imorse, drygt med tanke på att solen började gå upp och jag skulle kliva upp 09:00, var barnvakt i 3 timmar, höll på att simna hela tiden typ. Sedan for jag till farmor och farfar och umgicks med dom och familjen såhär på morsdag och sedan åkte jag och var med Elin och vi peppade såklart satan inför mallorca resan i augusti sedan blev det träning och nu sitter jag här och har pluggat klart för kvällen känner jag, är dödstrött efter att ha sovit i 4 timmar inatt. Nä nu ska jag se om jag kan stryka någonting på min "göra lista" sedan blir det sängen.

- APU redovisning (ALMOST DONE!!!)
- Intervju
- Psykologi, eget arbete
- Psykologi, grupparbete (kan inte göra så mycket på det dock)
- Läsa religionsbok
- Skriva uppsats på religionen
- Dokumentärfoto

Öhm japp så duktig är jag, men har faktiskt kommit långt på psykologin men som ni ser, mycket kvar på väldigt kort tid, jag kommer dö!




Plugg dag

Trodde jag skulle vara duktig och kliva upp tidigt idag för att plugga men klev upp 12:00 men nu sitter jag här, redo att köra igång, det enda som saknas är en kom-ihåg-lista så jag vet vad jag ska göra och vad jag har gjort, så nedan kommer en lista, så jag inte blir förvirrad av mig själv:

- APU redovisning
- Intervju
- Psykologi, eget arbete
- Psykologi, grupparbete (kan inte göra så mycket på det dock)
- Läsa religionsbok
- Skriva uppsats på religionen
- Dokumentärfoto

Jamen då kör vi igång då! :D


För mycket skolarbete

Skolveckan är slut.. well iallafall för mig. Var ledig i måndag och i tisdags hade vi inga lektioner, jag och några kompisar gick bara igenom våran enormt dryga pyskologi uppsats och igår så snackade vi lite med våra lärare sen åkte jag och färgade håret (bild nedan) och idag hade vi idrott... coopertest.. kulkul, sen hade vi svenska sen slutade vi. Och i morron är vi lediga! :D kan dock inte se det som en ledighet egentligen.. ska plugga hela dagen och hela kvällen, har så sjukt mycket som ska göras. Spelade även match idag, blev bra irriterad där kan jag lova men det tar vi inte upp här känner jag. Har nyss en film med syster min, vi såg Hachiko, så otroligt bra film men väldigt måga tårar föll kan jag lova.

Så somsagt morgondagen har inte så himla mycket mer att bjuda på än plugg, så ska skicka lite bilder till min kära vän Emilia sedan blir det sängen.


Brunett ;)

Splashing through the sand bar talking by the campfire it's the simple things in life, like when and where

Jag kom nyss hem efter att ha jobbat i 3 timmar, det var faktiskt riktigt roligt då det var bakdag och trots att det var långt ifrån alla som var där så var vi några stycken, kulkul :) sedan åkte jag ner till Mikaela och vi peppade lite inför sommaren som btw kommer bli awesome! och nu sitter jag här och har ångest igen över hur mycket jag har att göra innar sommarlovet. Imorron har jag min första skoldag på 4 veckor, har haft påsklov en vecka sedan praktik i 3, hujedamig hur ska detta gå, dock börjar jag 08:30 och slutar 10:00 men ändå! hur ska jag komma upp?! och framförallt... kommer bussen att stanna? Nä nu ska jag faktiskt ta och redigera lite bilder till dokumentär foto uppgiften och sedan försöka läsa ut den där grymt tråkiga boken.


Bjussar på en bild från dessa underbara kvällarna från gupple på
sommrarna bara för att jag känner på mig att sommaren 2011 kommer
bli den bästa ever!


Helgen som var

Så var helgen över.. tragiskt nog. Den har varit helt okej faktiskt och nu ska jag givetvis berätta vad jag har haft för mig. I fredags var jag bara hemma på dagen och gjorde i stort sett ingenting, fotade lite grannar och så till min fotouppgift (som kommer suga) funny times. På eftermiddagen någon gång begav jag mig till min kära vän Julia och där satt jag till mamma kom och körde oss till Moa som fyllde 18, Grattis på henne! :D <3. Senare kom även våran kära vän Mikaela så där satt vi 4 små vänner och grillade, snackade och hade det allmänt mysigt på Moas inglasade balkong, kommer btw bosätta mig i hennes lägenhet, så grymt snygg! Iallafall åkte jag, Julia och Mikaela hem till Mikaela och snarkade så sött. På lördagen hade småtjejerna match så jag var uppe med tuppen ungefär, men det var det värt för de vann med 2-0, Yey. Direkt efter åkte jag hem, kastade i mig en macka för att sedan åka till Bergsåker på egen match. Det blev tyvärr förlust med 2-1. Sedan åkte jag och Julia för att träffa våran kära vän Sara som vi inte träffat på länge, vi försökte få igång hennes värdelösa grej till moppe, haha. Sedan åkte jag och Julia till söråker, käkade glass, åkte hem till henne sen kom även Emilia och gjorde oss sällskap, mysigt. Ca klockan 00:00 drog vi iväg på en fest vi var där i en kvart sen blev vi utslängda, hela högen. Så jag och Julia åkte hem och sov och idag har jag i stort sett bara umgåtts med Julia och tränat. Har även träffat Mikaela också som jag faktiskt inte har träffat på hela lördagen, så vi hade endel att ta igen.

Imorron ska jag troligen följa med Julia på hennes skola då jag är ledig, kommer typ få kliva upp 07:00 får se om jag orkar det haha. Nu blire iallafall sängen!






Att sakna en vän

Det här är ett tal som jag ska hålla till en mycket speciell vän
Att en vän kan betyda så himla mycket på sån kort tid förstår jag inte, vi har känt varandra i mindre än ett år. Och endå känns det som om att vi har känt varandra sen barnsben, hon är den enda, just precis hon som förstår mig bäst, vi har gått igenom både bra och dåliga saker tillsammans. Om jag mår dåligt så finns hon alltid där och försöker hjälpa och jag gör samma till henne, att få vara med henne gör att man känner sig så glad, det finns dåliga saker hos alla men hos henne hittar jag knappt några. Hon är en person som man kan berätta allt för utan att hela Sverige får reda på det två sekunder efteråt. Vi har tagit oss från botten till toppen tillsammans. Jag skulle inte ha klarat det utan henne, tillsammans klarar vi allt brukar vi säga, och de orden tror jag på, hon är min livsglöd och jag älskar henne!


Jag minns det så väl när du gav texten till mig, jag kunde inte ens gråta, jag blev bokstavligt talat mållös. Jag saknar dig så otroligt mycket, jag saknar verkligen den tiden vi hade tillsammans, när det bara var du och jag mot alla, vi skrattade, vi grät, vi pratade, vi flummade och jag bara älskade varje dag med dig. Nu är de dagarna långt borta och jag bara hoppas, verkligen hoppas att de dagarna snart kommer tillbaka.


Ser dig på blåa i april i telefon i nya jeans men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro

Sitter här och känner hur min näsa tar livet av mig, och min lårkaka hjälper till. Min lårkaka har numera blivit som ett internskämt bland mina kompisar, vi kallar "knölen" för mounti, den fick jag i sommras, alltså ca 1 år sedan och den gör ont ibland.. typ om man slår den eller nyper den men idag var jag dum och slängde mig framför målvakten mot bollen för att få in den (den gick inte in) och det var på den sidan som jag har mounti så nu gör det riktigt ont, bra tänkt där Ida, bra tänkt. I övrigt har dagen varit helt okej, hade praktik, sedan åkte jag till Julia en snabbis och sedan for jag hem och sedan på match, matchen slutade 1-1. Säger bara en sak - idiot domare - Nu sitter jag här med min förkylning och är gris trött men samtidigt så jävla rastlös, ledig i morron så vill helst gosa ner mig i sängen och äta massa onyttigheter och se på en film, men detta går inte pågrund av två anledningar.
1. Inga onyttigheter här inte - då blir man feeet! (something like that)
2. Har inga bra filmer.
Näpp blir nog till att plugga och vänta på att klockan ska bli 00:00 så 2 1/2 men kan börja :)


Sommaren 2011 ska bli så otroligt bra! 17 skoldagar kvar nu!

Uppe med tuppen...

Än en gång är jag uppe med tuppen.. well det känns så iallafall. Nog för att jag kliver upp sist i familjen men iallafall. Att kliva upp 07:30 är drygt som satan. Idag är det sista dagen på praktiken, lite sorgligt faktiskt, har haft riktigt roligt och lärt mig väldigt mycket. Förhoppningsvis så kommer jag få hjälpa min handledare i sommar också när det luktar bröllop. Funny times. Gårdagen var rätt chill, hade bara café möte sen åkte jag hem i stort sett och somnade så tidigt som 22:30. Drömde att Emilia och jag var på samma fest och att hon kom ut från toaletten, själv, i bara bh och trosor och grät som en dåre och var skit förbannad och när jag kom fram för att fråga hur hon mådde tänkte hon sparka till mig men med mina helt sjuka reflexer så tog jag tag i hennes ben och hon föll ner på marken. Bra sjuk dröm iallafall.

Denna dag bjuder på praktik fram till ca 13:00, sedan blire hemgång och plugga en massa för snart sitter jag på skolan igen och har knappt gjort ett skit av det som skulle göras. Sen vankas det match på Hk-vallen, ska bli riktigt kul, dock är jag förkyld och vädret suger ute, men bara att hoppas på det bästa antar jag.


3 månader kvar!

Igentäppt näsa

Jag hatar livet. Jag hatar att behöva kliva upp klockan 06:30 och på köpet är det underbart väder ute. Nog för att min praktik är rolig men hade helldre legat ute på balkongen hela dagen, men icke. Igår överlevde jag dagen trots att jag inte trodde att jag skulle göra det. I spöregn åkte jag hem efter praktiken sedan åkte jag och var med Julia en timme, sedan åkte jag och tränade småtjejerna och då började vädret spricka upp, efter det hade jag egen träning och då var det sol! Sedan åkte jag hem och fick den belöning jag förtjänade. Nämligen ett inspelat avsnitt av desperate housewives.

Dagen har inte så mycket att bjuda på mer än att försöka andas genom näsan som är totalt igentäppt, åka på praktik, ha café möte och sedan åka hem och plugga, kuljul ungefär. Näpp nu ska jag ta och fixa mig i ordning för praktiken.


Gammal bild.

Islam, brudar och paljetter

Var nyss nere i Söråker en snabbis, trots min förkylning. Skrev ut lite papper till syster på folkan med Julia som sällskap. Får ångest över att jag bara har en vecka praktik kvar, anledningen till denna ångest är för att då är det snart sommarlov och jag har alldeles för mycket skolarbete kvar, uscha. Har en bok om islam som jag ska läsa och göra en recension om, fyfan säger jag på ren svenska. Rekommenderar inte den boken med andra ord, Islam, brudar och paljetter heter den tragiskt nog.

Jag & Julia peppade somfan inför sommaren för en stund sedan, såklart började det spöregna just då, jaja inte alls långt kvar nu. Längtar verkligen till den där dagen då man vaknar upp och känner att man inte har några krav som ställs på en, man kan ligga kvar i sängen hur länge som helst och bara njuta av lovet. Längtar även tills mina kära vänner Emilia och Saga har skolavslutning, då ska jag sitta bänkad och se när Emilia sjunger, så mäktigt att jag nästan får gåshud redan nu. Struntar i om jag inte har hunnit sluta skolan den dagen, jag ska dit!

Funderar på om jag ska ta och sätta mig och läsa den där dryga boken så jag blir klar någon gång.


Början på en förkylning

Vaknade i morse av att jag håller på att bli förkyld, ont i halsen, snorig och ont i hela kroppen. Samtidigt får jag ett sms av min handledare som säger att jag kan ta ledigt eftersom hon är sjuk och kan knappt prata, skönt, dock vet jag nu vart jag fått min förkylning ifrån. Så istället ringde jag min kära vän Julia som hon hade bett mig att göra, vi snackade endel skit. Haha idiot säger jag bara. Iallafall så bestämde vi att träffas när hon åkt från skolan så lär väl få ett sms snart så jag bör fixa mig lite i ordning, ser ut som att jag haft 7 svåra år. Fyfan.


Bjussar på en bild från i sommras :)

En ny vecka

Har nyss kollat på vm finalen i hockey. Sverige-Finland. Jag är inte särskilt intresserad av hockey men när hela familjen sitter bänkad så kan det ju knappast skada att sätta sig och kika lite. Blev dock bra skämmigt där mot slutet när Finland bara pepprade in mål, hujedamig. Iallafall så idag vaknade jag bra sent för att vara mig, nämligen 11:30. Mikaela hade tydligen varit uppe ett tag då, (hon brukar nämligen vakna kring 14:00) iallafall så kollade vi lite på Oth sen for jag hem och pluggade. Äntligen klar med ergonomi uppgiften! sedan sov jag tills Elin ringde och väckte mig sen for jag på träning i världens mysigaste väder, ironi ja.

Imorron blir det praktik, tror det kommer bli ganska soft då jag bara har min handledare med mig i 2 timmar sen blir jag själv om jag har förstått det hela rätt. Sen blire jobb i några timmar, blir nog roligt eftersom jag har Mikaela med mig :)

Näpp nu kallar John Blund på mig, sweet dreams.


Älskar känslan man får när allting bara går så jävla bra, dock var det ett 
tag sedan man kände den känslan.
 

Fredag den trettonde

Fredag den 13:onde.. tjoohoo. Dock brukar jag inte ha mer otur denna dag än andra dagar (peppar peppar). Jag sitter här med nymålade naglar, well.. iallafall på ena hande. Ska städa klart rummet sen beger jag mig ner mot Mikaela och spenderar kvällen på folkan (troligen) med henne och allt roligt folk. Imorron blir det en grymt stressig dag kan jag lova. Småtjejerna har match sedan ska jag jobba i ca 5-6 timmar, hujedamig. Och nu känner jag att detta inlägg gick över gränsen för hur intressant det här inlägget får bli så jag sätter punkt.


Snart far vi igen :)

Bergochdahlbana som enbart sluttar neråt

Sitter med klotögonen riktade mot skärmen och ser antagligen riktigt korkad ut, well, I always do. Ironi.. eller? Iallafall så har min dag inte varit vidare intressant antar jag. Klockan 09:00 åkte jag och praktiserade hos fröken fotograf, det var mycket trevligt och givande. Klockan 17:30 var tanken att mina små söta fotbollstjejer skulle ha träning men det spöregnade och många var redan sjuka så vi skippade det helt enkelt. Åkte istället och hade dansgrupp, det var roligt men väldigt stressigt då barnen ska försöka få in hela dansen och kunna den till om 2 veckor då det är uppvisning, men det går nog bra. Efter det for jag och kollade på match, jag själv spelade inte med tanke på att jag inte kunnat träna på ett tag. Matchen slutade 1-1, good workd girls! Sedan for jag, Julia och Mikaela till donken med Jonas och nu sitter här, ska ta en varm och skön dusch sen blir det lite plugg, ska tragiskt nog skriva ett "uppsats" eller vad man ska kalla det i idrott, buhu. Dock överväger jag att skjuta upp det till i morron och istället äta middag och sitta bänkad framför 2 1/2 men

Måste ju bara skriva att jag dör av längtan till sommaren, och speciellt till 1 juli då mina päron far bort i en sådär en vecka och då blire ligga och steka på balkongen, grilla, snacka skit och ja justja... givetvis festa!

I övrigt flyter livet på antar jag, dock känns det väl som en bergochdahlbana, mest ner just nu faktiskt av någon anledning, återkommer när jag funnit den.


Trodde aldrig det här skulle hända oss.  

Ge mig sommar!!

Var ett tag sedan man skrev men eftersom min kära vän Emilia så gärna ville att detta skulle ske så gör jag det, som den goda vän jag är. Någonting spännande och roligt (?!) att berätta är väl att jag var nere i Stockholm med mina underbara vänner denna helg, grymt roligt var det, dock fanns det väl bekymmer lite här och där då det fanns 8st olika viljor och dessutom 8 tjejer som trängdes i en liten 2a = mycker hormoner på en och samma gång men det gick fint och jag hade en riktigt rolig helg, bilder kommer nedan.

Idag har jag haft praktik hos fröken fotograf, rätt mycket dötid då vi bara satt och bildredigerade i ca 5 timmar men annars var det faktiskt roligt, min handledare är grym! :D. Efter det begav jag mig snabbt hemmåt för att fixa mig och nu kom jag nyss hem efter att ha jobbat 5,5 timme, det blir roligt när man jobbar med roliga människor.

Sitter just nu och pratar med världens bästa Elin på msn - kan knappt vänta tills vi åker utomlands den 13 Augusti. Iallafall, ska snart ta en dusch sen blire att kolla på mitt inspelade avsnitt av desperate housewives.. kärlek!


We are on our way to Stockholm!














Dag 28

Något du saknar:
Jag saknar väl inte riktigt något speciellt, iallafall inte i materiella ting men däremot saknar jag tiden som var för en sisådär 8-9 år sedan då man gick i årskurs 1-2, älskade den tiden då man inte hade några problem för fem öre, och hade man det så var dom inte alls särskilt stora, inte jämfört med dom man har nu. Man kunde utan problem springa ner med ett glatt leende på läpparna till fotbollsplan på skolan och inte alls bry sig om att man var ensam tjej på planen tillsammans med säkert över 10 killar, det var bara att spela på. Man behövde inte alls bry sig om att vara bra i skolan, i den åldern var det viktigare att man tyckte det var kul och att man hade det bra. Man behövde inte alls bekymra sig om vad man skulle göra till helgen, för det visste man, antingen var man med någon kompis och åt chips och såg på film eller så satt man hemma framför tvn med föräldrarna. Man behövde inte ens tänka på det vi kallar kärlek, kanske var man tillsammans med någon men det varade max 2 dagar, och då var kompisen också tillsammans med den killen, nej det var verkligen inte kärlek.

Så tiden som var förr, för ca 9 år sedan, det är någonting som jag verkligen saknar, allt var så bra. Alla kanske inte hade det bra då men det hade verkligen jag.


RSS 2.0