Onsdagar är det kärlek på!

Jajemen... precis som rubriken säger så älskar jag onsdagar. Sitter här och klockan är 10:51 och jag hoppar inte på bussen förän om ca 2 timmar, kunde inte riktigt sova längre så satte mig här istället. Iallafall så börjar jag 13:45 och har en lektion.. religionskunskap sen bär det av till folkan för att ha barngrupp sen hem och sova typ.. riktigt skön dag faktiskt. En jobbig grej som händer idag (om jag har mod till det) är att jag ska pallra mig in på ICA och fråga om sommarjobb... hatar sånt uscha, men vill jag ha sommarjobb så måste man ju ta sig i kragen och fixa ett.

Lyssnar på typ gamla låtar och 2 av dom påminner så fruktansvärt mycket om sommaren, vet inte varför men dom är så.. glada liksom. Älskar dom.
Donna Lewis - I love you always forever
Marit Bergman - Let's just fall in love


Vecka 10 drar jag till Övik och umgås med världens bästa Maggi! :D

Dag 21

Ditt rum/lägenhet
Jag bor ju hemma dårå så jag tar väl och beskriver mitt kära rum. Mitt rum är ganska så stort faktiskt och har vinröda tapeter. Till höger när man kommer in finns det en ful bokhylla som jag hatar och vill elda upp. Brevid den står det ett högt svart bort med ramar och ljus + att det finns en låda med smink, smycken etc. Ovanför bordet finns massa bilder jag satt upp på väggen. Brevid bordet finns ett fönster kulkul :D. På samma vägg som fönstret finns en svart hylla med massa grejer på typ plattång, locktång, hårspray (som just nu befinner sig hos Julia) iallafall på varsin sida om hyllan finns cdställ. Öh sen ett till fönster... sen jaag! :D ja.. min dator, elr ja först tvn. Sen ett till fönster... och sist men inte minst bakom mig finns min underbara säng!! :D tjoho... Justja jag har en öppen spisjävel också... och ett vitt bord typ i mitten av rummet... :)


Lite sömn

Hujedamig. Fredagen slutade vi hemma hos Julias pappa, jag, julia, madde och mikaela. Vi gjorde inte så jätte mycket, eller ja, vi kom i säng kring 04:30, vi hade kul. Vi dansade, spelade spel, åt våfflor och drack lite så det var kul. På lördagen började jag dagen med att jobba mellan 10:30 till 16:30, det var bröllops mässa. Emilia och company sjöng i bröllopsklänningar och jag blir lika förälskad varje gång, vilken röst den där tjejen har alltså. Iallafall sen gick jag hem till Saga och umgicks med henne sedan gick jag och var barnvakt mellan 19:00 till 01:30, under tiden som barnen sov och jag var själv räknade jag ut att på 33 timmar hade jag sovit mindre än 4 timmar så inpå småtimmarna när jag var barnvakt kan jag lova att jag satt med en rejäl huvudvärk och ögonlock tunga som bly, men det var det värt. Att vara barnvakt till dessa barn för första gången gick riktgt bra, som var så söta och snälla så.

Är van att vara ledig på måndagar men imorron måste jag in och få en uppgift sen hem, imorron blire jobb också, hur ska man orka. Kanske borde lägga mig i sängen...

Godnattiiii :)



Dag 20

Denna månaden:
Oj... jag minns knappt vad jag gjorde igår, men den här månaden hmm. Ja den har varit fylld av träningar, cup, fester, varit med kompisar, jobbat och taggat fan till sommaren! Har även givetvis gått i skolan, sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Februari är en ganska trist månad känner jag, tur att den snart är över.


Trevlig helg

Fredagen började med att tanken var att jag skulle åka med klassen till södra berget och lyssna på fotografers föreläsningar osv. men mådde inte så bra, hade feber där en sväng på morronen som dock gick över riktigt snabbt. Åkte iväg och jobbade 5,5 timmar sen åkte jag, Saga och Emilia till alnön till Sagas kusin, var lite skeptisk i början, det var inte så mycket folk men hujedamig vad roligt det var, det måste göras om! Åkte hem och sov som jag vet inte vad hemma hos mig klockan 04:30 sen på lördagen åkte jag och träffade 2 små barn som jag ska vara barnvakt åt lite och då, så otroligt söta var dom, TVÅ barnvaktfamiljer!!! that is so great.. ehm ja. Iallafall sen jobbade jag 5,5 timmar igår också, sov hos Mikaela vi gick till statiol och tillbaka på ca 1 timme och 20 minuter, riktigt skön promenad, skönt att prata ut. Vi satt uppe och spelade kort till ca 01:30 sen slocknade vi.. well.. jag iallafall.

Idag har vi ätit pizza och umgåtts och jag ska snart bege mig och träna. Kastar in en bild från i fredags :)


Jag dömmer ut stackars Emilia haha <3

Torsdagshat

Egentligen skulle jag stå på busshållplatsen och vänta in bussen nu, men jag väljer att ta den senare bussen eftersom att det snöar och då ska vi nog (läs förhoppningsvis) inte åka skridskor, alltså behöver jag inte komma exakt i tid. Jag gillar inte torsdagar, då går jag till 16:30 och det är riktigt jobbigt. Imorron får vi om vi vill gå på en uställning och typ föreläsningar med fotografer men jag kan inte... det slutar 16:30 och jag börjar jobba här i Söråker 16:30, det kändes faktiskt lite tråkigt. Men men blir hemma och sover istället.

Ikväll ska jag ha dansgrupp med Sara, efter det är tanken att jag ska ha träning men vet inte hur det blir, känner mig inte riktigt frisk, tror bestämt att Mikaela har smittat mig, så vi får se hur det blir med den saken.

Nä nu ska jag gå och fixa det sista innan jag pallrar mig till bussen.


Sånna här dagar längtar man bara till sommaren

Dag 19

Något du ångrar
Alla ångrar nånting de gjort i livet. Det kan vara något stort eller något litet och det är samma sak med mig, jag ångrar en hel del saker men seriöst, varför tänka på det man ångrar istället för att tänka på allt positivt? Känns ganska onödigt och gå runt och tänka på saker man ändå inte kan göra någonting åt.

Ledig.. eller?

Måndagar är jag i stortsett alltid ledig, även denna måndag. Men istället för att vara ledig klev jag och min käre vän Sara upp 07:00 i morse för att sätta oss på en buss in till birsta, på bussen träffade vi även Simon som joinade oss. Vi 3 små vänner begav oss till en hästaffär sisådär 08:00 på morronen för att köpa transportskydd osv till våran kära vän Matildas häst som flyttar med henne till halmstad idag, hon själv flyttade i morse.

Iallafall så efter begav vi oss 3 till Sara igen dit kom även våran käre vän Julia, vi slängde i oss lite mat för att sedan bege oss till stallet där donades det kan jag lova; rensa ur box, klippa och borsta häst osv osv. Efter det åt vi på sibylla... bra gott! sen drog vi hem till Simon och såg på film/sov senså åkte jag och jobbade och nu sitter jag här, härlig start på veckan. Men nu är iallafall lilla måsen (Mozart) påväg ner till Halmstad... well just i denna stund vilar han nog i huvudstaden.


Dag 18

Din kärlek
Eftersom att jag är så singel som jag kan bli, he he så skriver jag om en helt annan kärlek. Nämligen kärleken till mina underbara vänner. Jag kan ärligt säga att jag har rätt många omkring mig som jag umgås själv med då och då och alla betyder verkligen oerhört mycket, som jag nämnt i tidigare inlägg finns det några jag kan prata mer med än andra men alla betyder så otroligt mycket och jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag har dom. Varje dag skulle verkligen på ren svenska suga om dom inte fanns och förgyllde dagen.


Älskar er <3

Lugnaste helgen på länge

Riktigt lugn helg har det varit denna vecka. I fredags tillbringade jag min dag och kväll med Mikaela, vi satt på folkan för att sedan bara ligga hemma hos henne och kolla på lejonkungen 2, det var riktigt mysigt faktiskt. Lördagen fortsatte vi att umgås sen började jag jobba 8-12. Efter jobbet begav vi oss till ett ställe där vi trodde att det var fest. Så vi fixade till oss, sminkade oss, klädde oss osv. När vi kom dit var det max 10 pers där och vi var tvugna att dra efter 40 minuter. Då gick jag och några kompisar till Mikaela och sov i stort sett. Trots att ingenting hände så var det ganska skönt med en lugn helg.

Har jobbat 1 timme idag också, ska snart iväg och jobba 3 timmar till. Sjukt skönt att vara ledig i morron kan jag lova!


Du kommer alltid komma först

Dag 17

Ditt bästa minne
Mitt bästa minne.. hmm, hur ska jag kunna välja ett? nåväl jag väljer min mallorca resa med E och hennes familj i September 2010. Jag har varit i USA och blev förälskad i det landet men den och Mallorca resan var bra på helt olika sätt. Iallafall. Att vara på Mallorca med en kompis som jag känt i säkert 10 år var verkligen något att minnas, vi kunde göra precis vad vi ville i 14 dagar, vi gick ut, vi sov, vi solade, vi badade och det var så underbart att komma bort från allt och visst hennes familj var med men jag säger såhär; hennes familj är den chillaste familj jag nånsinn träffat. Iallafall så får nog den resan bli mitt bästa minne, det går liksom inte att beskriva hur befriande det var att gå ut och gå en promenad sent på kvällen med sin kompis i detta varma land och bara prata och bara ta det lugnt och göra vad man ville. Och kvällarna ute skrattar jag bara åt, bra roliga!

 

Dag 16

Din första kyss
Haha det här minns jag så himla väl. Jag gick i.. hmm.. vad kan det ha varit? 4an kanske? Jag och 4 kompisar hade firat min bästa kompis E hemma hos mig och jag bor på landet så vi har en lada full med hö som vi tyckte var jätte kul att hoppa i. Iallafall så efter ett tag så åkte två av kompisarna hem och då var det jag och 2 killkompisar kvar, E & S, vi hoppade runt och fjantade oss ungefär. Tillslut så typ frågade min kompis E om inte jag och S kunde kyssa varann vilket vi gjorde, så där satt vi och "kysstes" medans han räknade sekunderna. HAHA så fruktansvärt fjantigt, jag dör! å andra sidan vet jag väl inte om det var en kyss, kanske mer en puss, äh jag vet faktiskt inte, roligt minne iallafall.


Jag och min barndomkompis som även står mig riktigt nära nu.
10 & 11 år gamla

Klart värd helg

Ibland älskar jag min skola. Började 08:30 idag och slutade ca 10:30. Riktigt skönt, nu sitter jag på skolan och väntar på att min buss ska komma. Är dödshungrig så ska äta, bara så alla vet om det.
Helgen var grym tyckte jag iallafall, fredagen blev som en chill dag och lördag bjöd på en heldel. Var stressigt i början med musik och bubbelpool osv så inget blev riktigt som vi tänkt oss men kvällen började bra, dock inte lika många människor dom vi tänkt oss men kanske lika bra det med tanke på att vi räknat med över 30 pers. Trots att många blev ledsna och arga osv så tror jag inte att jag var den ednda som ger festen godkänt. Det hela slutade med att jag & Mikaela festade på till klockan 05:00 när alla andra sov/dragit. Helt klart värd kväll!
Innan allt folk kommit så körde vi igång bubbelpoolen :)

RSS 2.0