Förkylning...

Jag dööööööööööör över min förkylning. Seriöst i Tisdags blev jag KABOM! bara jätte sjuk typ, alldeles hängig, febrig, snorig, rinniga ögon och svullen hals, men duktig som jag är så gick jag till skolan och därefter hade jag café möte och sedan gick jag hem till Mikaela för att kolla på desperate housewives med henne, det var mysigt. Idag vaknade jag dock med en försämrad förkylning så stannade hemma från både skola, barngrupp och träning vilket jag mådde skit över då jag har inte gjort ett skit idag! Jag & syrran såg nyss klart en film ; "kärlek och andra droger" helt klart sevärd film.

Så i morron är det somså att jag kind of MÅSTE bege mig till skolan då vi ska bada och sist vi badade så hade jag fel vecka så jag var inte med och nu har jag åkt på en förkylning.. duktigt av mig. Så om jag inte vaknar med 40 graders feber i morron så kommer jag ligga i en bassäng i stan och drukna ungefär, funderar dock på att dra dit och bada sen skita i resten av dag och gå hem under täcket och dö. Dock känns alltid sådana saker underbara innan, men när man väl ligger där vill man bara göra nånting! vilket dilemma.

Nä nu ska jag typ, se film eller nånting.

See ya :)

Det här med att hinna med bussen

Sov hos Mikaela igår efter träningen, det var rätt nice faktiskt. Vi skulle ta 07:40 bussen till skolan men sen på morronen ändrade vi oss och bestämde oss för att ta 08:00 bussen men vi försov oss och bestämde oss då för att ta 08:50 bussen, så vi började fixa oss, efter ett tag kollar jag på klockan som visar 08:46 och då kom vi fram till att nä vi kommer inte hinna till bussen så det slutade med att vi tog 09:30 bussen, jag som egentligen började 08:30 dock hade jag tydligen inte missat nånting, skönt.

Kom hem ca 12:30 och har nu varit ute med vovvsen en timme i det härliga vädret och nu är jag dödstrött och funderar på att lägga mig i sängen innan jag börjar jobba i 3 timmar. Myyyys! :)


Känns så skönt att få det svar jag ville ha, nu kan jag
sluta bekymmra mig och fortsätta tänka frammåt
och leva vidare.

Helhelg hos min käre vän

Kom hem för nån timme sedan efter en helhelg i söråker hos min kära vän Julia fredagen spenderades på folkan då jag jobbade 6 timmar och det var faktiskt riktigt roligt, efter det slocknade vi typ direkt. Lördag dag gjorde vi inte så mycket, Julia testade lite olika frisyrer på mig men annars gjorde vi inte så mycket mer än att bara snacka och ha sådär riktigt roligt som bara vi 2 kan. Kvällen spenderades i sörberge med ett par riktigt roliga människor, dock fick jag i mig lite för mycket av det goda, men allting gick bra ändå. Slocknade kring 02:00 tiden hemma hos Julia och nu sitter jag här och om en halvtimme åker jag på träning, skönt faktiskt.

Vet inte vad det är med mig men såfort jag varit i Söråker en längre tid och kommer tillbaka hem så vill jag bara tillbaka ner dom där 4km och umgås med mina kompisar och sitta på folkan och bara snacka ist för att sitta här.. uscha. Imorgon börjar en ny skolvecka, nya krav, nya problem.




Hur ska jag kunna veta?

Torsdagar = rätt okej ändå

    
Trots allt vi har gått igenom, hela våran bergochdahlbana så är det aldrig någon
som kan ta din plats, jag älskar verkligen dig bästa vän <3

Klockan är exakt 21:52 denna torsdags kväll och dagen har varit helt okej. Började 10:00 med idrott som faktiskt var rolig, efter det hade vi lunch och min bag gick sönder och ramlade sönder i matsalen, det gick bra men hade kunnat blivit riktigt pinsamt :/ på svenskan såg vi på frankenstein.. dålig film och sen var det psykologi som flöt på helt okej och sen begav jag mig till folkan och hade dansgrupp, lika roligt som vanligt, mina söta små barn. Sen har jag bara suttit på folkan och umgåtts med Mikaela och Sara.

Nu sitter jag här nyduschad och allt, ska snart ta och packa inför en helhelg hemma hos Julia som börjar i morron. Älskar att sova hemma hos henne, haha nånting där som får mig att känna mig.. hemma. Kan liksom gå och rota igenom deras kylskåp, sitta själv och kolla på tv eller göra vad jag vill, hennes föräldrar är liksom rätt vana att ha mig där efter 6 år. Brukar inte gilla att sova borta flera dagar i sträck hos en kompis (hemmakär ja) men hos Julia är det bra nice! sen känns det så otrolig skönt att jag och Julia har hittat tillbaka till varann och börjat umgås mer och mer nu, precis som det var förut och precis som det ska vara!

Imorgon blir det till att jobba 18:00-00:00 också sen på lördagen vet jag inte riktigt vad jag & Julia hittar på, det kan bara tiden utvisa.

Nä nu ska jag ta och packa lite :)

Dag 25

En första
Jag börjar tycka att dessa frågor blir drygare och drygare men men jag fortsätter svara haha. En första.. ja det finns ju en första gång för allt. Kan ju berätta om min första riktiga kompis som var Eddie vi umgicks verkligen varje dag när vi var små och vi har känt varann i över 10 år. Vi brukade vara hemma hos mig och spela in sånnadär allmänt fula men ack så roliga filmer och spela fotboll gjorde vi jämt vi umgicks alltid i skolan, medans alla andra tjejer hoppade hopprep sprang jag och min käre vän ner till fotbollsplanen och hade sjukt kul. Vi blev äldre och umgicks inte lika mycket som när vi var små, vilket är förståligt. Numera bor han i huvudstaden, alltså 40 mil ifrån mig och visst finns det dagar som jag verkligen saknar tiden som var när vi var små och inte brydde oss ett skit om vad folk tyckte. Somsagt träffas vi inte så ofta nu längre men jag blir lika varje gång vi väl gör det. Det härliga med att ha en kompis som Eddie är att jag vet att jag alltid kommer kunna vända mig till honom även om vi inte pratat på flera veckor, för vi har den där vänskapen som aldrig kommer kunna försvinna, även om vi skulle vilja det.


10 års vänskap bakom oss, en evighet framför oss.
Älskar dig best friend :)

Dålig upptadering

Har varit lite dåligt med upptadering nu men datorn kände ju för att ge upp där ett tag men nu är den back on track. I övrigt har livet flytit på, hade lokalfest i fredags för Julia som fyllt 18 år, var över 100 pers där och det var riktigt roligt, det kan man inte säga nånting annat om men det hände ju en heldel, massa slagsmål, en idiot kille som inte hade nånting där att göra och jag spydde och mådde skit så det blev hemgång för mig helt enkelt, men somsagt bra rolig kväll när allt var frid och fröjd.

Nu är det onsdag och skolvecka, uscha, vill bara ha sommarlov nu, kan verkligen behöva lite ledighet, men solen skiner och det är ett stort plus, det är asfalt och tillochmed lite gräs här och där, det gillas! Idag bjuder dagen inte på så mycket, ska snart kila iväg till bussen, har skola till 14:15 ungefär sen beger jag mig hemmåt och sover förmodligen en stund för att sedan kila till folkan och vara barnvakt där i 1,5 timme, har turen att få ha Mikaela som sällskap, hoppas bara hon kommer så hon inte dissar, haha. Sen ska jag ha träning 1,5 timme, så ikväll lär jag vara dödstrött.

Igår sov även Julia hos mig vi kollade på film och svullade i oss massa fett, i morse följde jag även henne till bussen, kan vara lite läskigt att kliva på i gökböle helt själv haha.

Nä nu måste jag kila. Hejdå :)


Nu vill ja ha sommar på min balkong och kunna sitta och chilldricka :(

Dag 24

Något som får dig att gråta:
När jag såg den här frågan fick jag verkligen blackout.. jag har ingen aning om vad jag ska skriva, jag vet faktiskt inte vad som får mig att gråta, möjligtvis att tänka tillbaka på när man var yngre och man hade verkligen inga problem alls, man hade sina kompisar och sin hobby sen var det inget mer med det, att tänka tillbaka på det kan få mig att börja böla som ett litet barn faktiskt. Men annars vet jag inte om det finns några andra speciella saker som får mig att gråta.

Datorn har krachat...

Datorn har kraschat så har inte kunnat skriva men nu sitter jag och väntar på bussen på skolan så passar på att skicka in ett inlägg :) I lördags kom min kära Mikaela hem så var med henne hela kvällen, vi satt på folkan med lite roliga människor och spelade kinekt, bra roligt var det. Sen såg vi en kuuung film. The wedding date, ja jag har en förkärlek på kärleksfilmer och det gör ingenting om det är lite komedi också, bara det inte är överdrivet, mest med kärlek tack!
I söndag var jag med Mikaela, träffade även Julia en sväng också sen for jag och tränade, skön träning faktiskt. Igår.. måndag alltså var jag enbart hemma hela dagen, pluggade till ett matte b prov (prövning) som jag har på torsdag, kommer ju faila men men. Nu sitter jag här och är dödstrött, ska snart bege mig hemmåt och fortsätta plugga sen 20:00 ikväll så blir det träning, ogillar fortfarande starkt dessa sena träningar men men lite kul är det ju också :)
Bra underbar film <3

Mysig fredagskväll

Idag har jag bara varit hemma. Har varit duktig och städat rummet och har även tagit ett pass på träningscykeln, det var bra skönt. Sen blev det fin middag med mamma och pappa. Kött & klyftpotatis, mums! :D sen satte jag mig faktiskt i soffan med min käre mor och far och en skål med varma hallon & glass och såg på let's dance , var bra länge sen jag kollade på det, men det är faktiskt rätt underhållande ibland, om man inte har något bättre för sig liksom och just ikväll kände jag för att bara vara hemma med mina päron.

Imorgon kommer min kära vän Mikaela hem då ska jag ner till henne och sova, vi har mycket att ta igen kan jag lova! hon är riktigt saknad, puss på dig :)

Nä nu ska jag typ plugga lite sådär klockan 23:09 och sen blire väl sängen i guess.


Var somsagt ett bra tag sen jag kollade men paret ovan ägde iallafall röv det året dom dansade. Kärlek på dom! :D

Dag 23

Något som får dig att må bättre
Eftersom det står något så väljer jag ingen person (dock får ju alla mina underbara vänner och min kära familj alltid mig att må bättre) men annars är det faktiskt fotbollen som får mig att må bättre. Well iallafall på sommaren, är inte riktigt ett big fan av vinterträningarna då dom inte alltid innehåller så mycket fotboll utan mer styrke. Men iallafall, känslan att spela fotboll på grönt gräs när solen skiner är en underbar känsla, då spelar det inte någon roll om det är en jobbig gristräning eller en lätt och rolig, då är allt bara bra faktiskt. Men matcherna är väl de bästa, känslan att göra ett mål, snyggt eller inte, men det stärker självförtroendet faktiskt. Spelar dock ingen roll om det går bra på matchen eller inte (fråga mig dock inte direkt efter en förlust) men det är bara ren jävla kärlek på fotboll på sommaren och givetvis är fotbollen rolig på vintern också men inte LIKA.. he he :)


Fått mig att må bra i 8år nu

Sportlov!!!!!!!

                       
  Jag älskar dig hjärtat. Jag kommer aldrig glömma dig. Finns alltid här <3

Det är redan torsdag, att lovet har gått så äckligt fort är skrämmande. Lovet har faktiskt varit riktigt bra, förutom att jag saknar min älskade Mikaela som just nu befinner sig i Hamra (vart nu det ligger) Under lovet har jag jobbat nån dag sen har jag varit med Julia otroligt mycket vilket bara är positivt. Vi har gått promenader, vi har varit i birsta, vi har flummat och vi har snackat fruktansvärt mycket om allt och inget. Igår sov jag hos min käre vän Emilia det var riktigt mysigt, vi såg på snövit och en till film som jag inte kmr ihåg namnet på men båda två var bra. Vi båda två somnade dock riktigt tidigt.

Imorse klev jag upp klockan 09:00 för att befinna mig hos Julia 09:30 då jag hade lovat hennes mamma att komma dit och sjunga för Julia med hennes småsyskon och självklart gjorde jag det. Med fika och allt kom vi insjungandes som ett litet luciatåg hihi. Grattis min älskade vän på 18års dagen <3

Just nu sitter jag här och klockan har baserat 23:00, skulle väl egentligen ha stannat i söråker för att umgås med dom bästa men så blev det ju inte, surt för mig. Funderar på att snart lägga mig i sängen och se på tv eller nått. Uscha... uttråkad är jag.


Dag 22

Något som gör dig upprörd
Finns så oerhört mycker som gör mig upprörd kan jag lova men ska jag välja en sak så är det väl alla dessa jävla uppmärksamhetskåta människor (ursäkta men true story) de som springer runt och tror att de vet bäst och kan allt, de som skriker tills nån bryr sig om dem. De som helt enkelt tror att de äger hela jävla världen. Okej jag kan erkänna, jag gillar uppmärksamhet och jag skriker ofta osv. men jag ställer mig inte och skriker tills någon lyssnar på mig och anledningen till mitt hopp-och-springande är inte för uppmärksamhetens skull utan för mitt energiska humör. Nä så egoistiska uppmärksamhetskåta människor gör mig riktigt upprörd faktiskt. När jag ser dessa människor vill jag egentligen bara klappa till dom, ja tänk om man hade mod till det.


Allmänt deppig?

Hujedamig.. sov hos Mikaela igår, har en svullen och blå fot så beslöt mig för att inte vara med på idrotten idag så börjar alltså 13:00 men ändå klev man upp ca 07:00 för att hjälpa Mikaela att tvätta, nu sitter vi mest här och väntar på att bussen som går 11:30 ska ta oss till skolan, har svenska prov, uscha.

Var nånting igår som inte riktigt stämde, vet inte vad det var, blev bara allmänt depprimerad av nån anledning, antar att det kan bli så ibland. Känner mig iallafall lite gladare idag. Är riktigt taggad inför lokalfesten som äger rum om ca 2 veckor, det ska bli riktigt roligt. Taggar även sönder till sommaren. Sommaren 2011 ska bli så grym!

Nä nu ska jag nog ta och byta om och fixa håret :)

See ya.

RSS 2.0