Dag 8

Ett ögonblick
Jag har så otroligt många ögonblick, tråkiga som roliga så jag kan inte välja ett riktigt, istället bestämmer jag mig för några stycken.

Vi kan börja med ett väldigt tråkigt ögonblick. För några år sedan gick min kompis bror bort i en hemsk bilolycka, jag själv har aldrig haft nån så riktigt nära som gått bort, ingen så nära familjemedlem på det sättet. Men jag kommer ihåg dagen jag fick reda på det, dagen efter påsk, jag ville verkligen kunna känna med henne,veta hur det kändes så jag kunde hjälpa henne, men det gick inte och jag blev så förtvivlad, jag var så ledsen för hennes och hennes familj skull, hur kunde det hända dom? Min kompis och jag står varandra riktigt nära, vi gjorde det då och gör det även idag men jag kan fortfarande känna frustation över att jag inte kunna finnas där vid den tiden som hon kanske behövde.

Ett annat ögonblick är när min 5 år äldre syster åkte som au-pair till USA. Jag och mina 2 systrar står varanda otroligt nära så det här skulle bli ganska jobbigt för mig. Vi åkte till Stockholm, vi och familjen. Vi hälsade på mormor för att sedan dagen efter säga hejdå, jag kommer ihåg det så väl, hur jag satt i bilen påväg hem från huvudstaden och tårarna rann, dramatisk jag vet men jag var i den åldern då jag verkligen behövde en syster som bodde hemma (egoistiskt) men men så var det iallafall.

Ett ytterliggare ögonblick är min resa till USA med mamma och pappa för att hälsa på min syster. När vi landat och klev ur och man kände värmen och det var verkligen obeskrivligt. Att åka till Disneyworld var också en otrolig upplevelse. Jag älskar människorna där, "naturen", språket ja allt, jag gillar det så mycket att efter studenten har jag planerat att det är min tur.

Jag har otroligt många ögonblick men jag tänker ta ett till. Det hände detta år när jag åkte till Mallorca med min komis och hennes familj. Jag kommer ihåg ögonblicket på flygplanet, jag och E kollade på varann och log, det här var på riktigt. Jag kommer ihåg dagarna i våran egna lägenhet, när vi gick ut, när vi åt, allt var så underbart, jag kan inte mer än längta tillbaka.

Somsagt har väldigt många fler men jag väljer att skriva dessa.

See you

Tisdags tråk

Så idag.. tisdag vad står på schemat: absolut ingenting förutom träning mellan 20:30-22:00, seriöst vem orkar träna så sent?! Iallafall så sov J här igår, kollade lite på desperate housewives och sen satt vi i köket och spelade skip-bo till klockan halv 3 på natten och bara pratade om allt och inget, gud vad jag saknar det vi hade ibland, huga. Är bra förbannad nu påtal om ingenting, min desperate housewives säsong ska döö, min NYA säsong, sista skivan är alldeles repig så halva sista avsnittet går inte att kolla på, och det är inte mitt fel jag rörde skivan för första gången igår och då var den repig, ska fan åka in till rocks eller vart nu mamma har köpt den och kräva en ny.

Klockan är alldeles strax 13:00 och jag är fruktansvärt rastlös, har ingenting att göra, tragiskt men sant.

Nä nu ska jag försöka roa mig själv. See you

Dag 7

Din bästa vän
För kanske ett halvår sen hade den här punkten varit riktigt lätt men den är faktiskt inte lika lätt längre. Man är inte längre 10 år och man vet precis vem som är sin bästa kompis och vem som bara är kompis. Nej idag är alla kompisar eller bästa kompisar, det beror på hur man ser det. Men visst har jag vissa som jag pratar med allt om, men det är ganska många, det beror liksom på vad saken handlar om men bland annat så finns Sara som jag kan prata med allt om, vi har våra dåliga tider, det kan gå dagar utan att vi knappt pratar med varann men när vi väl behöver prata så kan vi sitta i timmar och när vi umgås så sitter vi och skrattar åt allt. På senaste tiden vet jag dock inte riktigt vad som har hänt.. men det är en annan historia. Sen har vi Elin som jag har känt sen vi var 6år ungefär och vi har haft våran bergochdahl bana idag bor hon i Stockholm och jag i Sundsvall men jag vet att jag alltid kan prata med henne, vad det än handlar om men jag får vara beredd på att höra sanningen, höra precis vad hon tycker och tänker om saken och det älskar jag med henne. Sen har vi Julia som jag har känt i ca 6-7 år och förut var vi otroligt tighta, vi satt ihop i stortsett, idag umgås vi inte lika mycket men varje gång vi umgås och pratar om allt så förvånas jag varje gång om hur mycket jag saknar det vi hade förut, inte så att vi bråkar nu eller så men man tappar helt enkelt vissa saker på vägen och vi tappade lite det där med att vi ringde varann så fort nått hänt, men vi finns fortfarande där för varann. Mikaela har jag väl halv känt lite i kanske 1,5 år jag vet inte riktigt men vi började umgås "på riktigt" för kanske ett halvår sen och det är helt sjukt hur en vänskap kan växa sig så stark på en sån kort stund. Vi kan verkligen prata med varann och vi förstår varann. Och förstår vi inte så försöker vi iallafall alltid att finnas där. Jag är verkligen jätte glad att jag började känna den här tjejen för jag tror det här är början på en underbar vänskap.

Sen har vi Eddie himself haha en kille jag känt sen jag var... 3år? med andra ord i kanske 14år,när jag säger att han är som en bror för mig så menar jag verkligen det. Alla mina tjejkompisar jag litar på dom till 100% men jag vet verkligen att säger jag nått till Eddie så stannar det där, det gör det förmodligen om jag säger det till nån av tjejerna också men det är nått speciellt med Eddie. Förut umgicks vi i stort sett 7 dagar i veckan, det gör vi inte längre, han bor i Stockholm han också men varje gång vi träffas så blir jag alldeles glad för jag känner verkligen att han och jag vi är sånna där människor som kommer känna varann till vi är 97 år gammal ungefär. Haha nämen han betyder verkligen otroligt mycket.





Dag 6

Din dag
Min dag... hmm jag klev upp kring 09:30 åt frukost sen fixade jag mig och väckte mina fyllon till systrar sen la jag mig och kollade på desperate. Resten av dagen har jag spenderat på birsta city, vad kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte, blir nog bara hemma.

Inte så rolig punkt kanske men men.


Julen!

Nu var det ett tag sen jag skrev men har varit fullt upp med julen. Julafton var mysig, vi brukar vara jätte många på julen men iår var vi bara 7st men det var roligt på sitt sätt. Fick i stort sett allt som jag verkligen ville ha. Juldagen spenderades i min nya morgonrock och i sängen med desperate housewives säsong 6 på tvn.. mys. Idag har jag varit på birsta med mamma och mina två systrar. FÖR mycket folk men det var kul ändå, hittade en klänning jag ska ha på nyår, helt okej fin faktiskt.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.

See you

Intensiv dag

Idag har dagen varit riktigt intensiv faktiskt. Jag har varit på birsta hela dagen tillsammans med S och M vi började med att gå och äta. Varför gör man alltid så, eller är det bara vi som går och äter det första vi gör när vi kommer till ett shoppingcenter? Iallafall så hade jag 2000 kr med mig, jag kom hem med 400 kr. Jag köpte enhel del julklappar faktiskt sen köpte jag en oerhört skön tröja till mig själv från BikBok, älskar den. Sen fick jag en jacka av M och S, en röd, gud vad fin den är, den kommer användas flitigt kan jag lova. Hade tidigare köpt en klänning till M och jag var riktigt orolig att hon inte skulle gilla den men det verkade faktiskt som om att hon tyckte om den.

Har idag sagt ett löfte till E som jag verkligen ska hålla den här gången. Aldrig mer säger jag bara. Hur stark viljan är, jajemen.

Nu ska jag slänga mig i duschen sen ska jag sllå in lite julklappar och sjunga med i lite julsånger.


Dag 5

Din syn på kärlek
Känner på mig att det här kommer bli riktigt svårt att förklara. Men min syn på kärlek mellan man & kvinna, kvinna & kvinna, man & man eller vad det nu kan vara är en sån där kärlek som bara gör en varm i kroppen och det känns som att man helt enkelt inte kan tänka sig ett liv utan sin partner. En sån där kärlek som gör att man känner att även om allt går käpprätt åt helvete rent ut sagt så vet man att ens partner alltid finns där och stöttar en. Men å andra sidan är jag en såndär person som verkligen tror att kärleken som visas på film är densamma som i verkligheten. Jag tror verkligen att i slutändan får man sin drömkille/tjej och man lever lyckliga i alla sina dagar med hus, volvo och barn. Jag är en sån där människa som ibland bara hatar att se två lyckliga människor gå och hålla varann i handen för jag tror verkligen att dom är så otroligt lyckliga... jämt och jag vill också ha en kille jag kan dela allt med, det känns så orättvis. Japp så egoistisk är jag.

Sen finns det givetvis en annan slags kärlek. Kärleken mellan sina vänner, den är underbar den med. Det finns vissa som jag verkligen känner en riktigt stark kärlek till och den kärleken kan jag ärligt säga kan få mig att göra vad som helst för den människan. Det finns kompisar man liksom aldrig kan släppa, vad som än händer.

Men familjekärleken är nog starkast men tror jag samtidigt att det är den många visar minst. Man kysser sin partner och säger de tre små orden, man kan skicka ett fint sms till din kompis och berätta hur mycket han eller hon betyder men vad säger man egentligen till sin familj? det är väldigt sällan jag faktiskt säger "Jag älskar dig" till någon i min familj ävern om jag gör det, otroligt mycket så visar man det inte på samma sätt. Utan min familj skulle jag aldrig vara den jag är idag.

Hoppas jag gett en någorlunda bra beskrivining iallafall.

Julglädje!

Så måndag kväll och klockan är strax efter halv 10. Idag har varit en rolig men samtidigt fruktansvärt dryg dag. Jag fick kliva upp tidigt som fan, hade redovisning av modeprojektet som jag inte alls vad nöjd med, efter jag slutat gick jag runt på stan i ca 2 timmar och letade julklappar till mina chefer + medarbetare på mitt jobb det slutade med 5 överfulla kassar. Men annars har dagen varit helt okej, slagit in lite julklappar, jullov i morron osv.


Julglädjen är på topp


Dessa söndagar

Söndagar.. jag gillar dom helt enkelt inte, dom är liksom värdelösa, helgen är över och ännu en dryg vecka väntar, uscha. Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag jobbade i 4 timmar innan jag begav mig till min kompis J och hennes kusin C vi fixade skjuts in till Timrå och var riktigt taggade. Väl framme hade vi riktigt kul i ungefär en timme innan polisen kom och kastade ut oss... väldigt roligt, det var dock inet vårat fel utan nån som hade varit igång i trapphuset och slagit nån osv. Så våran kväll bestod av fest i en timme, stå ute i kanske 30 min, åka bil i kanske 30 min och försöka dra upp en annan bil som fastnat sen byta bil och åka hem. Inte så kul.

Idag har jag mest bara varit med J också har jag varit barnvakt i 2 timmar åt en söt liten 3åring. Nu ska jag snart få duscha i våran nyyyya dusch. Min käre far har renoverat vårat badrum i 1,5år så det ska bli hallelujah-moment att duscha ikväll... ehm ja.

See you


Dag 3

Dina föräldrar
Mina föräldrar.. vad ska man säga om dom. Min käre mor heter Lena och min käre fader heter Peter. Mamma är född i Småland men uppvuxen i Stockholm, min pappa är born and raised i Stockholm och det är nånting jag har uppskattat väldigt mycket under min egna uppväxt då det har blivit otroligt många turer till huvudstaden genom åren till släktingar hit och dit.

Min mamma tas som väldigt rolig på sitt egna charmiga sätt, hon är ganska virrig och tar ca 2 timmar på sig på ICA affären, vilket gör att man ofta skrattar åt henne, ja hon är söt på sitt sätt. Men hon finns alltid där att prata med och det är nånting som jag uppskattar till tusen. Min pappa är charmig på sitt sätt han också.. ehm. Han säger väl inte alltid så jätte mycket men när han väl säger nått kan det vara nått riktigt klockrent roligt och när han.. väl pratar så är han faktiskt riktigt trevlig. Han & jag har ungefär samma humor, har väldigt lätt för att skämta på andras bekostnad med andra ord. Han är kanske inte den person jag går till om jag har problem med olika saker men jag vet att han ändå finns där och det finns vissa ämnen som bara vi kan prata om liksom.  

Ehm ja det var mina föräldrar. Älskvärda till tusen :)

Partyyy... :)

Jajemen nu ska jag snart bege mig och jobba i ca 5 timmar sen beger jag mig till J för att fixa och dona sen beger vi oss till Sörberge och har kul (förhoppningsvis) var ett tag sen nu så nu är jag riktigt peppad.

See you


Väldigt charmig bild från i sommras... :)

Dag 2

Din första kärlek
Jag tänker inte säga så mycket om min första kärlek mer än att den var för lite mer än ett år sedan och varade i 4 månader. Jag har varit "kär" många gånger förut men den där speciella gången då var jag kär på riktigt, så det får helt enkelt bli min första kärlek.

Dag 1

Presentera dig själv
Så.. vem är jag? En 17årig tjej som bor i en väldigt liten (betona väldigt) by i staden Sundsvall. Jag tas som väldigt energisk och ibland även rätt jobbig enligt vissa, well, deras problem. Jag går andra året på hantverksprogrammet foto på Hedbergska skolan och trivs riktigt bra, helt ärligt tror jag inte att jag kommer bli fotograf på "heltid" eller hur man ska säga, när jag blir äldre men jag ser gärna att jag håller på med det lite på fritiden. Dessutom har jag haft en underbar tid på skolan och jag tror tiden som väntar kommer bli minst lika minnesvärd.

Min fritid spenderar jag gärna med att fotografera givetvis, och det är allt möjligt jag fotograferar. Det finns dock en sak jag inte är så förtjust i att plåta; natur, uscha, jag gillar inte alls att plåta naturen. Annars hittar man mig väldigt ofta på fotbollsplanen där jag har befunnit mig i 7-8år jag spelar numera i Söråker efter ett tragiskt farväl av Timrå, det var helt enkelt dags att byta (intressant jag vet). Well lag som lag så är fotbollen någonting som alltid kommer betyda enormt mycket. Sist men inte minst umgås jag med mina underbara vänner som är allt från söt och rolig till snygg och bitchig ungefär, haha, nejmen jag älskar dom lika mycket för det, vore ingenting utan dom.

Justja.. jag jobbar även på ett café här i våran lilla.... by vilket jag gör ca 1-2 dagar i veckan, det är för det allra mesta roligt och det är alltid kul att få den där extra slanten in på banken. Barn... är också nånting jag håller på med, det är allt från barnvakt till stora barngrupper. Jag har alltid älskat att vara omgiven av barn och håller i fler barngrupper än man kan räkna till, praktiserade på ett dagis i 3år osv osv.

Men nu tror jag faktiskt inte att jag kan säga sådär jätte mycket om mig själv. Är faktiskt ganska dålig på att presentera mig själv märkte jag nu.. men men.

See you

 

30-dagars lista

TJOOHOOO! Jag har skaffat blogg. Again. Well... jag ska faktiskt försöka hålla denna vid liv
sen får vi se hur många som faktiskt läser, men jag skriver för min egen skull, inte för
någon annans. Tänkte börja med en sån där 30-dagars lista som alla bloggare håller på med just
nu, jag tyckte den såg rolig ut.. ehm ja.

Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Mitt rum/lägenhet
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0