Dag 15

Dina drömmar:
Jag har egentligen inga drömmar som sträcker sig 20 år frammåt men jag har en dröm och den vill och tror jag verkligen ska slå in. Det är att få åka till USA efter studenten,det vill säga om ca 1,5år och jobba som au-pair i mellan 1-2 år. Har varit i landet en gång på semester och jag blev helt såld, jag skulle älska att komma bort härifrån till ett land som det och bara gör det jag älskar. Dessutom är jag säker på att jag skulle växa som människa, bli starkare och inse mer vad jag egentligen klarar av. Jag säger inte att min dröm är att få bo i USA resten av mitt liv för det vet jag inte nu, men som det ser ut nu är mitt nästa steg att flytta dit iallafall för ett år och ta liksom en paus härifrån och leva där borta. Ingen har sagt att det kommer bli lätt men jag vill iallafall ge det ett försök. Sen har jag turen att jag har en syster som bott där i ca 2år och hon kan berätta hur tufft det är men också hur oerhört fantastiskt det är.


United states of america

Way too tired

Slänger in ett inlägg såhär på morgonkvisten. Det är tisdag och det har blivit min nya hatdag nuförtiden, uscha. Kliva upp tidigt, det vill säga 06:30 och sen bara vara hemma och vänta på att klockan ska bli 20:00 så jag kan åka och träna i 1,5 timme. Hade påtal om träning min första match med Söråker igår, min första match på ca 4-5 månader. Jag var otroligt nog nervös innan, jag är ALDRIG nervös inför en match men nu var jag det. Gick väl sådär, vi mötte mitt gamla lag och förlorade med 1-0. För mig i övrigt gick det sådär, är väl inte jätte nöjd med min insats. Å andra sidan är jag riktigt duktig på att ställa alldeles för höga krav på mig själv vilket gör att jag aldrig blir nöjd med det jag gör.

Har suttit och planerat lokalfesten som ska ske på lördag, det kommer bli så kul! Det är typ det enda som gör att jag orkar hålla mig vaken denna morron. Det enda jag är lite bekymrad över är hur dyrt allting kommer bli, men det får helt enkelt vara värt det.


TAGGA!

Dag 14

Vad hade du på dig idag:
Idag har jag mest sprungit runt i joggingbyxor och t-shirt, hade dock träningskläder på mig i ca 1 timme men nu sitter jag i joggingbyxor och en mysig tjocktröja. Bra skönt.

Så.. fredan blev riktigt riktigt bra, vi var några stycken som satt hemma hos E och drack lite, spelade spel och hade allmänt kul. Sedan drog vi vidare, det var mindra kul, hann vara där 1 timme innan det var dags att åka hem. Men klart värd kväll! Igår kom M och E hit, vi satt seriöst i ca 7 timmar och bara pratade, drack läsk och mulade i oss chips, också en minnesvärd kväll, älskar sånna kvällar där man sitter med en eller några kompisar och bara pratar om allt! Vi är många som är peppade inför nästa helg, gud så roligt det ska bli, längtar så jag spricker. Känner att det här kommer bli en bra vecka. Imorron börjar jag veckan med att vara ledig från skolan + spela min första match på säkert 4-5 månader, hoppas jag inte gör bort mig.

Nedan kommer lite bilder från i fredags.






Dag 13

Denna vecka:
Just nu är det Onsdag så det har inte gått särskilt mycket av denna vecka men men. I Måndags så försov jag mig så blev ingen skola för mig, måste verkligen lära mig att kliva upp på mornarna, sen jobbade jag ca 6 timmar. I Tisdags så gick jag i skolan sen så tränade jag 1,5 timme, stukade båda fötterna verkar det som för idag gör dom otroligt ont. Idag (Onsdag) så vaknade, satte ner fötterna på golvet och skrek, så ont gör dom, så blev hemma från skolan. Tanken var att jag skulle umgås lite med M idag kring halv 5, sen ha barngrupp som startar idag och sen ha bakkväll på jobbet men vet inte riktigt om nått av det blir av idag. Iallafall så idag har jag bara pluggat matte, kommer nog fortsätta med det. Torsdag ska jag gå i skolan och ha matte prov och sen beroende på hur mina fötter är så ska jag träna. Fredag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, E kommer till S-vall men tror vi ska umgås på lördag. Sen resten av helgen ska jag typ träna och umgås med kompisar antar jag. 


Sommaren 2010 var den bästa på riktigt länge, hoppas 2011 blir minst lika bra.  

Dag 12

Vad som finns i din väska
I min väska finns inte speciellt roliga saker. Typ skolgrejer som böcker inför dagen, oftast finns det en system kamera där i också sen finns det faktiskt inte mer saker. Kul.. jag vet.

Det är lördag, som jag har längtat efter denna helg, har varit sjukt jobbigt denna vecka trots att jag börjat typ 14:00 2 dagar, haft en lektion på 30 minuter en dag men ändå, har bara längtat efter att bara varit hemma och det var just vad jag gjorde igår; var bara hemma. Kollade på tv, mulade i mig gottsaker och kollade på en thriller med mina kära systrar, The shelter såg vi, en helt okej film faktiskt. Idag har pappsen varit och köpt en ny tv, platt tv så nu får jag den som stod i vardagsrummet som har 1000 gånger bättre bild än den jag hade förut. HAPPYFACE! Idag beger jag mig och några kompisar till min kompis syrra för inflyttningsfest/födelsedagsfest, det ska bli kul, tror och hoppas jag.

Nu ska jag kila.


Dag 11

Dina syskon
Jag är då yngst i familjen har jag två stora systrar; Emma och Anna. Emma är 22 år, hon är nog den som inspirerat mig mest tror jag, hon gör som jag, älskar att hålla på med barn, det var hon som ispirerade mig till det jag idag drömmer om; att åka till USA som au-pair. Hon gjorde detta i 2 år, numera studerar hon till socionom i Östersund. Anna, den äldsta av oss beundrar jag faktiskt riktigt mycket, hon har rest och bott i London och Indien, flyttade till Stockholm snabbt och skaffade ett jobb på SEB banken där det gick riktigt bra och nu har hon bott hemma i ett halvår och pluggat ekonomi och om en vecka tar hon sitt pick och pack och drar till Uppsala för att fortsätta sin ekonomi utbildning. Enligt mig har hon hunnit riktigt långt för att "bara" vara 25år.

I övrigt står jag och mina systrar varann riktigt nära trots att det är ganska stor ålderskillnad, jag vet att jag kan prata med dom om allt för dom har varit i precis samma sits de flesta av gångerna. Varje gång vi umgås har vi otroligt roligt, ingen kan liksom ha det lika kul som vi har när vi umgås alla 3. Jag kommer ihåg när jag var mindre och var jätte avundsjuk, jag ville också kunna umgås med dom, men jag var hela tiden för liten, nu när jag är större kan vi prata om mycket mer saker och göra fler saker, skulle nog aldrig vara den jag är idag utan dom.

Så... idag är det tisdag och det var riktigt jobbigt att kliva upp 06:30 idag men det funkade, gjorde inte så mycket, men fick faktiskt reda på att jag fortfarande kan få G i matte b om jag klarar provet nästa vecka, får se hur det går med det då. Klockan är 19:30 och jag ska om en halvtimme fara iväg på träning, det känns tungt, riktigt tungt, hatar att träna såhär sent, men men får leva med det. Börjar inte förän 14:00 imorron och då har jag bara en lektion. Älskar onsdagar ibland.


Längtar tills man får komma ut och spela

Dag 10

Vad hade du på dig idag
Idag har jag levt i en t-shirt, ett par sov shorts och en stor morgonrock över det och mina kära tofflor har suttit fint på fötterna hela dagen. Dock bytte jag nyss till ett par joggingbyxor och en vit och röd randig tröja. Jajemen.

Var ett tag sedan jag skrev nu, har väl egentligen ingen bra ursäkt till det. Har i stort sett bara suttit hemma dom senaste dagarna förutom igår då jag jobbade, fick träffa människor. Känner mig totalt isolerad, orkar liksom inte göra nånting längre, orkar inte träffa människor och hitta på nått, sitter helldre hemma och gör absolut ingenting. Usch vad.. depprimerande. Skola i morron, känner mig verkligen inte redo, speciellt inte med tanke på att jag tydligen ska ha gjort ett helt mattekapitel tills på tisdag, skulle inte tro det, har själv kommit på att jag kommer garanterat få IG på min matte B kurs så det blir konvux när och om jag vill läsa upp det betyget. Har inte så mycket mer att skriva om mitt numera tråkiga liv.


Spola tillbaka tiden ca 4 månader tack.

Dag 9

Din tro
Det här blir nog ett väldigt kort och enkelt inlägg för jag har ingen speciell tro, jag sitter inte och ber varje dag. Men visst känner jag att tror på nånting, jag vet bara inte riktigt vad. Jag kanske tror på ett liv efter döden, jag vet inte men jag är ganska säker på att jag tror på ödet, att allting som händer oss har en mening av något slag, det är menat att det ska hända just oss. Jag vet faktiskt inte riktigt.

Så nu är klockan 17:40 denna söndagskväll kanske man ska säga, jag har riktigt ont i huvudet och jag har faktiskt ingen aning om varför för jag gjorde absolut ingenting igår. Nyårsafton blev lyckad, hyffsat iallafall, trots allt som hände så hade jag riktigt kul. Sen har J och M sovit här och hållt mig sällskap i detta stora ensamma hus. Äver E kom förbi igår och det var trevligt, vi ses ju inte så ofta längre då han somsagt bor i sthlm. Tanken var att jag skulle träna ikväll men mamma och pappa har inte kommit hem från Uppsala än och träningen börjar om 20 minuter så jag fick helt enkelt strunta i den. Nu ska jag ta en lång och välbehövd dusch sen ska jag göra absolut ingenting ikväll... skönt.


RSS 2.0