Tråkig tisdag

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Klasskompisarna :)
2. Personen du pratade I telefon med: Mikaela tror jag visst
3. Du fick SMS av: Christoffer
4. Du kramade: Julia tor jag

IDAG
5. Kläder: Jeans, sommarlinne, kofta, underkläder :)
6. Bättre än igår: Njjaaaa sådär

IMORGON
7. Är det: Onsdag
8. Planer: Skola sen vet jag inte faktiskt :)

FAVORIT
10. Nummer: 23 eller 8 :)
11. Färg: Blå, röd, svart, vit
12. Årstid: Sommar, vår och vinter.. hehe :) 
13. Saknar du någon?: Ja jo
14. Humör för tillfället?: Uppochner

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde imorse?: Klev upp...
16. Vad åt du sist?: Macka
17. Vad irriterar du dig på?: Mycket och inget
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen speciell
21. Vart reste du sist?: Öööhh... Mallorca typ :)
22. Vad gjorde du igår kväll?: Jobbade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma tror jag visst :)
24. Ler du ofta?: Ja jo.. ganska så
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egna
28. Vilken färg har din tröja?: Svart

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja jo
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Har hänt
31. Gråter du när du skadar dig?: Näe


GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Dom säger det
33. Vad gör dig glad?: Mycket

34. Önskar du att du var lyckligare?: Det gör man väl alltid?
35. Är lycka överskattat?: Näe
36. Kan musik göra dig glad?: Oh ja

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Japp
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Japp
39. har du flick/pojkvän?: Näe
40. Är du nöjd med det?: Njaa :)
41. Är du kär?: Näe :P

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Hatar väl inte nån sådär på riktigt kanske
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Japp.. haha när jag gick i 3an-4an kanske :P
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Har hänt ja
46. Har du blivit sviken någon gång?: Oh ja

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Jorå.. helt okej
48. Favoritämne?: Foto
49. Värsta ämne: Matte... (har inte det nu dock)
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Ööh vet inte

Sommarlängtan

Onsdag idag och jag börjar 13:45, ska om sisådär 20 minuter pallra mig ner till bussen. Har bara en lektion så det blir nog en rätt skön dag det här. Efter skolan blir det nog att åka hem och plugga lite och städa, mitt rum är riktigt äckligt just nu. Sen ska jag ta min moppa (SOM JAG FÖRESSTEN TOG FRAM I FÖRRGÅR!!) ner till Söråker och gå en promenad med min kära vän Saga det ska bli mysigt, sen blir det träning för fulla muggar.

Jag längtar helt galet till sommarlovet, fatta skönt att vara ledig och kunna göra i stort sett vad man vill! Det är faktiskt bara typ 35 skoldagar kvar, älskar känslan av att kliva upp och veta att idag kan vadsomhelst hända, ååh sommaren 2011 ska bli så perfekt helt enkelt!

Idag fattar jag typ ingenting av vädret. När jag vaknade var det strålande sol, nu är det ingen sol alls men termometern visar +20?!?!... 20 plusgrader och det är ingen sol? är det möjligt?


Måndagsmyyyys

När jag vaknade i morse kring 10:30 var det med ett leende på läpparna; Jag är ledig och det är underbart väder. Kan det bli bättre? Dock har jag väldigt mycket att göra. Måste plåta till en uppgift, plugga, städa och gära ta en tur på motionscykeln också, och allt detta ska hinnas med innan jag börjar jobba om 6,5 timme, hm jag borde hinna faktiskt.

Helgen har varit sådär kan man väl säga. På fredagen åkte jag, Julia, Saga och Emilia till Hässjö lokalen där det var 19års fest, och jag måste säga att det var inget drag alls, det var kanske 5-6 som dansade, vi lyssnade på musik från en iphone som det ringde på hela tiden plus att en idiot till kille inte ens borde existera. Elin & Moa kom senare också, var lite synd om dom faktiskt, dom kom dit och hade skit tråkigt liksom. Dock hade festen helt klart kunnat blivit hur bra som helst men alla slogs och alla grät. Well, jag & Julia åkte hem till mig och sov. På lördagen tog jag det mest lugnt på dagen, sen åkte jag ner till Julia och vi drog senare vidare till Vivstavarv för att chilldricka och umgås med Elin, Moa och Madde tanken var väl att vi skulle vidare på fest men vi hittade ingen så vi blev kvar på varvet men enligt mig hade vi riktigt roligt och gjorde helt klart det bästa av situationen. En klart värd kväll.

Nä nu ska jag ta på mig en jacka och ett par skor och gå ut med lillvovvsen.


Dag 27

Din favoritplats:
Hm, min favoritplats. Ibland hatar jag att bara sitta hemma och inte göra ett skit rent ut sagt men ibland är det faktiskt min favoritplats. Dock inte på vintern men på våren/sommaren. Att sitta på balkongen och bara chilla, ja då blir min balkong min favoritplats. Sen har jag en stad som alltid kommer vara favoriten, Stockholm. Mina föräldrar är från Stockholm vilket betyder att jag har i stort sett all min släkt där nere och vilket i sin tur betyder att jag oftast är där flera gånger per år, speciellt eftersom jag har 2 kompisar som bor där plus att mina ena syster bor där. Ja det spelar faktiskt ingen roll vart i staden jag är men det är verkligen i Stockholm som jag mår som bäst. Där kan jag glömma exakt allt som pågår i den här äckliga lilla byn, glömma alla problem och bara drömma om att det en gång förhoppningsvis blir jag som bor där.  


Platsen jag flyr till

Känns som att allt rullar på

Älskar att gå i skolan ibland. Var ledig i måndags ( var bara in en snabbis på utvecklingssamtal) idag hade jag bara en lektion på morgonen och i morron börjar jag 12:25 och slutar 15:15, känns som en grym vecka, dock kommer ju den där torsdagen som man inte kan undvika, ska tydligen vara på friskis och svettis på idrotten, kom igen liksom vad vill dom med det?!

Idag har bara varit hemma efter skolan, tränade lite, städade lite och hade det allmänt soft, sen tog jag en promenad på ca 4-5 km med vovvsen ner till Julia och var social med henne, sen har jag bara suttit på folkan med de allra bästa. Har nyss sett veckans avsnitt av Desperate Housewives (käärlek!!) med syster Emma och vi mulade i oss gurka och dipp, det var nog det godaste jag ätit på riktigt länge faktiskt.

Nu ska jag försöka hitta nått roligt att se på tv och sen försöka slå igen klotögonen.

Puss & Godnatt! :)


Känner att jag är påväg in i en bra fas i livet

Dag 26

Dina rädslor
Jag har inte varit så duktig på det här med 30-dagars listan men nu är jag igång igen. Så, mina rädslor. Jag har väl endel rädslor som alla andra, både stora som små.
Några små är;
- Jag HATAR spindlar och andra äckelkryp. Jag blir liksom inte bara äcklad, det känns verkligen som att hjärtat stannar och jag får världens panik.
- Mörkret. Eller egentligen vet jag inte, jag är inte särskilt mörkrädd egentligen, eller jo när jag är inomhus själv hatar jag mörkret, då kryper det i kroppen på mig men jag kan gå utomhus själv i mörkret utan att få panik faktiskt.
- Skräckfilmer. Jag skulle aldrig få för mig att se på en skräckfilm själv, jag blir riktigt livrädd. Men det här är också en konstig rädsla för somsagt skulle jag aldrig se en skräckfilm själv för då skulle jag skita på mig eller nått liknande, men när jag ser med kompisar så börjar jag gapskratta.

Några stora är;
- Att inte duga. Jag hatar den där känslan av att man inte räcker till, man är inte en bra vän, dotter, syster osv. Jag verkligen hatar den känslan. Varje gång jag känner den känslan så blir jag faktiskt rädd.
- Bli lämnad ensam. Det går inte en dag utan att jag tänker; "tänk om dom lämnar mig och jag blir alldeles ensam" då kan jag drabbas av panik på riktigt om jag sitter och tänker på det för mycket.
- Bråka med någon som betyder. Att bråka med någon som betyder riktigt riktigt mycket gör mig livrädd, det känns som att man aldrig kommer få tillbaka personen, så det gör mig verkligen skiträdd.

I övrigt är jag faktiskt inte särskilt rädd av mig, jag har faktiskt en tendens till att skratta åt det som andra gråter åt.


RSS 2.0